Diskuse

Hnutí proti působení A. Babiše v politice je žádoucí a správné

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J83a44n 68R45á45ž

10. 2. 2017 10:18

Demokracie zaručuje, mimo jiné, každému občanu právo volit, být volen, zastávat volené funkce i místa v orgánech státní moci.

Jestliže mu v tom nebrání překážky dané zákonem, může být i premiérem.

Nemám z Babiše žádnou radost a netěší mne, že je ministrem. Ale je to můj subjektivní názor a jak z průzkumů vyplývá, je menšinový. Respektuji to! Radím, respektovat to taky a vyčkat volby, kde můžete svůj nesouhlas dát najevo.

3 0
možnosti
JH

J60i10ř84í 89H71a37r17t71l

10. 2. 2017 9:57

Jéééé, takhle už jsem se dlouho nenasmál.

2 0
možnosti
PS

Všichni podnikatelé mají díky eet vyšší náklady a starosti. Tito lidé , pokud zcela nepozbyli logického myšlení, by babišovu anu neměli dát hlas. Střední třída a podnikatelé drží tuto republiku a místo jejich podpory jim házet klacky pod nohy a klást další byrokratické nároky - to se musí ve volbách projevit. Pokud ne, je něco špatně .

5 0
možnosti
JR

J36a77n 64R97á82ž

10. 2. 2017 10:28

Souhlas, ale obávám se, že nenabídnou-li ostatní relevantní strany někoho jiného než Kalouska, Fialu, Sobotku, či Gazdíka s Bělobrádkem, nebude mít Babiš konkurenci.

1 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore! Z fotografie je vidět, že máte jakési životní zkušenosti a měl byste se tedy dívat realisticky a předpokládám, že Vám paměť ještě výborně slouží !

Vám se doba od sameťáku spojená s nekonečným rozkrádáním této republiky, zřejmě líbila. Začalo to divokou privatizací, tunelováním, kupováním fabrik na dluh na závěr to nejlepší....Klausova amnestie a abolice, kdy byli všichni tihle nezákonně zbohatlí, omilostněni!

Víte, co se teĎ děje v Rumunsku? U nás to bylo v součtu pro republiku stokrát nevýhodnější. A národ je v klidu. Zvykl si.

Pak přišel Babiš, Provize původně 2 % si politici nasadili na10 % , všichni bohatli. Kauza pandury, gripeny a desítky dalších, politici byli spokojeni. Někteří sice vystupují, jako bezdomovci, ale dovoluji si tvrdit, že na kontech mají miliony.

Stále opakovaná mantra....dokažte mi to ! Bylo by to na dlouhé psaní, ale to je pro lidi, kteří neztratili paměť. Závěrem.....perfektně vysvětlená "reorganizace policie", všechno je v klidu, nechte nás vládnout. A hlavně....ať se zbavíme Babiše! RvRvRv

1 5
možnosti
Foto

Bože, vy jste jak kafemlejnek. Stále melete dokola svoji komunistickou mantru. Já jsem nikdy nechápal proč lidé hájili Gottwalda, ale díky vám jsem to pochopil. Možná jednou pochopíte, koho tak hloupě hájíte.

4 2
možnosti
Foto

Volit Babiše je stejný zločin, jako volit komunisty v roce 1945.R^R^R^

6 5
možnosti
JF

J26i73ř19í 55F94o12g12e73l

10. 2. 2017 7:55

Schází dopsat jen heslo:

To co jsme si budovali dvacet let si rozbíjet nenecháme.

Vaše tradiční politické strany!!:-P

3 2
možnosti

Gauneři typu ministra financí, nemají v politice co dělat. Jeho místo je spíš na pět let na Pankráci.

3 4
možnosti
Foto

mám tomu rozumnět tak, že Vy jste vizionář a voliči Babiše debilové, kterým jen vadí co tu tradiční politické strany dokázaly?

3 1
možnosti
Foto

Pokud jste to tak nazval, tak voliči Babiše jsou debilové. Protože dnes je snad každému známé, jak Babiš ke svému majetku přišel, a co je Babiš zač a jedině co dokázal, že hrabe pro svoje firmy. To je tak jediné co dokázal.

4 3
možnosti
MB

Úkol zněl jasně - EET musí přinést 100% nárůst + 18 miliard Kč do rozpočtu ... Není to špatné - A pořád je rezerva - 200 miliard leží kdesi na chodníku, stále se neví na kterém ... Každopádně dobrý pokus ! - Nicméně Josífek Goebelsů stále není k překonání ! Květen 1945 - "Soukmenovci - Válka je vyhraná. RA pochoduje po Berlíně ! Jasný důkaz - konečně jsme nepřítele vlákali tam, kde jsme jej chtěli mít" ... ! :-)

2 1
možnosti