Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě včera odpoledne to tak mohlo vypadat. Dnes víme, že je tomu jinak!

Cílem "reformy" je likvidace Šlachtova útvaru, který přes veškeré chybičky velmi úspěšně pronikal do závažných kauz a ohrozil vrcholné politiky, lobisty, mafiány, včetně všem známého Ivana Langera, který nedávno před tím udržoval policii v područí ODS.

Je dobré vědět, že Rober Šlachta bojoval do poslední chvíle, než mu byly odebrány nejzávažnější kauzy. Nyní může bojovat jen o svoji čest. A ta, jak je vidět, bude pěkně špiněna!

Jde o rozvrat policie! Nejlepší útvar byl zlikvidován a desítky nejlepších policistů odchází! Milan Chovanec nás vrací o víc jak desítku let zpátky! Nezapomeňte, že byl jedním z pučistů v ČSSD v režii Miloše Zemana! Destrukce pokračují!

0 0
možnosti

Dnes je stále více jasné, že celá hysterie kolem reorganizace policie je boj o ovládnutí bezpečnostních složek. Šlachtova rezignace je politický manévr, s cílem oslabit pozici ředitele policie včetně ministra vnitra, dává tímto jasně najevo, že on i jeho útvar jde na ruku oligarchovi Babišovi. Jaké nejzávažnější kauzy byly Šlachtovi odebrány, pane Šimku? Kde jste to vzal? Šlachta si vybíral kauzy, které měly potenciál oslabit Babišovy politické protivníky, což se se ctí ani trochu neskloňuje. Je až neuvěřitelné, že tento v současné době Babišův trojský kůň může podruhé způsobit pád vlády.

1 0
možnosti

Policie CR byla vzdy politickou udalosti. nevypada to, ze by nekdy nepracovala na neci objednavku.

0 0
možnosti

Značná část policie nebyla v područí politiků. Nyní byli elegantně hozeni přes palubu!

0 0
možnosti
Foto

Nevím, vážený pane, ale asi trpíte sklerózou. Není to tak dávno co dělal restrukturace policie ministr Langer a co se dělo v té době. Policie byla tím prý paralyzována?! Socani to prý dávají snad dodnes do pořádku, tak to bylo popsáno jak v tisku, tak v televizi. Asi platí: když dva dělají totéž, není to totéž?! ;-O!!Když to dělá pravice, je to politický zásah do nezávislé policieR^, ale když to samé dělá levice, je to efektivní krok, žeRv!?;-O!!

0 1
možnosti

Tady jde o mnohem víc než o nějaké hrátky mezi pravicí a levicí. Přečtěte si článek ještě jednou.

2 0
možnosti

ANO, je divné, že ministr financí mluví do těchto záležitostí. To mu vůbec z jeho funkce nepřísluší.

0 1
možnosti

Andreji Babišovi nepřísluší mluvit do policie, ano, ale do naší demokracie a svobody jsme povinni mluvit všichni! A to je nyní ohroženo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS