Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P81e44t27r 32B67r35o53ž

15. 1. 2016 16:35

Podle mého názoru je "měkké" porno pro děti mnohem prospěšnější, než multikulti vymývání mozků

0 0
možnosti
JZ

Poprask kolem této pohádky je skutečně trochu přehnaný, na druhou stranu ale, pokud by v dnešní době někdo v televizi přednesl větu "měla totiž jednu velkou vadu - pleť černou jako obsidián", tak by kolem toho byl ze strany údajně tolerantnějších hate-free jedinců poprask MNOHEM větší.

0 0
možnosti
JB

J98i53ř63í 27B42o41č97e44k

15. 1. 2016 12:40

Zbytečný humbuk. Mladší syn se na pohádky dívá a právě těmto upraveným se směje. Sněhurka ho pobavila, možná i proto, že sám má pih jako Pipi dlouhá punčocha

2 0
možnosti
AT

Vynechal jste, nebo spíš upravil (úmyslně?) tu nejzásadnější větu, okolo které je největší humbuk: že bílá pleť je vada. A obhájci rasové rovnosti mlčí. Dovedete si představit, že by do TV pronikla věta v opačném symslu? Co by se strhlo, kdo by si na případu honil triko?

To pokračování, že si běloška vzala černocha, je spíš k smíchu. Je to tak okaté, že původní záměr pochopí i děti a účinek je přesně opačný.

7 0
možnosti
JT

Tam není, že bílá pleť je vada....

Ale, že měla tak bílou pleť, že mívala pihy, za které se styděla a které nechtěla ...

3 2
možnosti
JR

J63a78r51a 27R77a14n17k

14. 1. 2016 23:17

Ja nevim, proc se CR bouri, pohadku jsem nevidela, ale ziju ve spolecnosti, ktera je trochu zlutokakaova obcas i mirne sikme oci, dokonce u ceskych prarodicu a nikdo se zde nebouri, ale asi proto, ze jsme cetli

Chaloupku strycka Toma a vedeli, ze je psana proti otroctvi a autorka byla jednou z prvnich abolicionistu, nebo Harper Lee se svou knihou To kill a moking bird.....jak se ten sver otaci....;-(

2 2
možnosti
AT

Pohádku jste neviděla ale vyjadřujete se k ní .... nějaké divné, ne? I vaše další reakce je mimo. Nejdříve se na ni podívejte a pak hodnoťte: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11249634533-pohadky-pana-donutila/315292320180003-pravdivy-pribeh-o-snehurce

1 1
možnosti
JS

Jenže ono nejde jen o nějakou jednu pohádku. Ta pohádka je jen dalším střípkem v mozaice politicky korektních kroků a dokonale zapadá do koncepce současného multikulturního sociálního experimentu, který režírují politické elity Evropské unie. Mezi nejvyššími představiteli Evropské unie stále převládá snaha co nejrychleji uprchlíky rovnoměrně rozdistribuovat po všech členských zemích EU, ačkoli by spíše měli řešit samotnou uprchlickou krizi. Dokonce pomaličku realizují unifikaci členských států - například formou povinných uprchlických kvót, které jsou zcela jednoznačným zásadním narušením národních kompetencí členských států. Pochopitelně, že tak zásadní politické kroky, jejichž snahou není nic menšího, než centralizace moci evropských institucí, se neobejdou bez propagandy. Jenže "nahučet" do dospělé populace, že tyto politické kroky jsou úžasné, je velice obtížné, proto tento koncept musí zahrnovat i děti. Děti, které mohou tuto pohádku vnímat, budou totiž již za několik málo let dospělými voliči. A právě nyní, kdy je jejich mysl nepopsaným listem papíru, je ideální čas pro jeho "popsání".

Kdybychom tu měli jen tu pohádku, nikoho by to nevzrušilo. Jenže jen za loňský rok dorazilo jen do Německa přes milion převážně muslimských uprchlíků. Od evropských statistiků se dozvídáme, že už se nám to krásně zmírňuje - už nechodí deset tisíc lidí denně, už jich chodí jen tři až pěti tisíc denně. Vidíme zde snahu ututlat hromadné násilí ve velkých evropských městech. Německo včera přišlo s úžasnou zprávou, že za minulý rok vykázalo největší rozpočtový přebytek ve své historii, takže tento přebytek může použít na řešení uprchlické krize. Jako na zavolanou. Před pár měsíci německé banky hlásily, že Řecko může Německu způsobit strašlivé ztráty a dokonce Řecko nutily, aby prodalo část svého území. Není ten úžasný ekonomický výsledek také nějaká pohádka?

Zkuste si představit, že by někdo tu pohádku udělal obráceně, tedy že černoch má problém se svou černou pletí...

10 2
možnosti
JP

J37a25n 51P79a26v41l88í88k

14. 1. 2016 19:38

To bychom mohli prokádrovat všechny pohádky. Například ty české jako např. Rumcajs, Krakonošovy aj. mají jeden bohulibý princip, že šlechtic je naprostý trotl a navíc je to Němec, který neumí pořádně česky. Takže výchova k olupování a nacionalismu. Před nějakým časem byly snahy zrevidovat Josefa Ladu, který psal o cikánech, kteří kradou, Poláci zas měli problém s homosexualitou Bolka a Lolka. Jsou to nesmysly. Rozhodující, čím jsou děti poznamenáni, je rodinná atmosféra, pohádky jsou jenom pohádky.

2 1
možnosti
Foto

A to navíc ČT vysílá filmy ze (socialistické?) Ameriky, kde bílý policista má nejlepšího kamaráda Afroameričana, případně pojme za choť Afroameričanku nebo nějakou "míchaninu" (!), které posléze povije několik různě zbarvených dítek.

Např. takový film Krvavá stopa - Clint Eastwood a Wanda De Jesus (!). Ještě že všechny tyto filmy (s Tinou Lifford, Freemanem, Jacksonem, Washingtonem etc), ba i nějaké bondovky mám nahrané. To přece ČT už nemůže vysílat!

Všechny takové multikulti neřádstva je třeba vymýtit!

Bezva odborníky si můžou příznivci čisté české rasy najmout v Kukluxklanu.

7 1
možnosti
Foto

To je naprostý nesmysl.

A jeden z prvních filmů toho druhu byl "100 pušek". A lehký poprask tehdy z toho byl. Ale ne u nás.

1 1
možnosti

"Popraskem" se to stalo, až to po svém , pojal ruský aeronet, neboli je jasné odkud fouká větérek...

5 4
možnosti
ZB

Karma.Mnohé "vlastence" hodně rozhořčilo,když se dětem řeklo,že láska mezi černochem a bílou dívkou není nic nepřirozeného nebo dokonce špatného.Ochránci čisté rasy v Česku už začínají dost blbnout a hysterčit.Jistě nejsou to rasisté,dnes se dá za "vlastenectví" schovat všechno...

5 5
možnosti
JR

J75a87r85a 98R34a19n38k

14. 1. 2016 23:21

Takze chudak Spencer Tracy, kdyz mu dcera privedla cerneho zenicha;-)

https://www.youtube.com/watch?v=4a56FnhtuGI

1 2
možnosti
JR

J35a20r19a 73R64a59n20k

14. 1. 2016 17:46

Cerne panenky znam uz aspon 30 let a nemam s nimi problem, znacka Benetton ma na svych reklama deti vsech barev odjakziva, takze nad necim takovym se mi rozum nezastavuje, ziju ve svete.....:-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy