Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Baví mě, jak laici rozumí všemu lépe než vystudovaní odborníci;-D

2 0
možnosti
Foto

Musím s autorem blogu nesouhlasit. Je jeho chyba, že nevidí v jednotlivosti logický postup a evidentně neumí na základě dílčích většinou úspěšných kroků vyhodnotit změnu postupu. Jsem rád, že autor není oprávněn čelit nějaké složitější situaci za společnost. Pan Prymula nemlčel a věřím, že se nedá okřiknout laikem.R^[>-]

1 0
možnosti

J54a86n 79P82a46v30l77í97k

10. 4. 2020 22:12

Není mou vinou, že nevyhodnocuji lhaní o vybavenosti zdravotních zařízení ochrannými prostředky, zanedbání bezpečnostních opatření pro zdravotníky a nejzranitelnějších ohrožených za logický postup a úspěšné kroky, o lékařské etice nemluvě.

1 1
možnosti

Pane Pavlík zajímalo by mě jaké máte vzdělání ? Jste lékař, aby jste se mohl vyjadřovat k odborným lékařským záležitostem ? Pokud vím, tak pan profesor Primula je lékař, specializací epidemiolog a ještě k tomu vojenský lékař a manager, což se hodí při organizování pravidel, vydávání nařízení atd.

Česká republika zvládá koronavirovou krizi ve srovnání např. s Velkou Británií nebo Španělskem velmi dobře, právě díky nařízením krizového štábu. Záměrně nemluvím o nejhůře postižené Itálii, ta byla zasažena v Evropě první a těžko se předem mohlo vědět, jaká přijmout pravidla.

Ano, krizový štáb jistě může dělat nějaká rozhodnutí, která se na jednu stranu zdají zbytečná, na druhou stranu zase někdy nedostatečná. Zásobení ochrannými pomůckami z Číny probíhá nyní plynule, navíc si český lid poradil s rouškami sám. A výsledky jsou ze zdravotního hlediska a nízkého počtu mrtvých dobré.

Je možné, že zkrachuje pár cestovních kanceláří, taxikářů, barů a hospod, možná nějaká diskotéka, hudební klub, soukromé divadlo. Ale jak to chcete měřit s lidskými životy.

Tak by bylo dobré, kdyby jste se už k panu profesorovi Primulovi nevyjadřoval, rovněž tak k odborným lékařským záležitostem. Jak jsem pochopil, jste novinář a publicista, tak se prosím věnujte nějakému psaní a nepleťte se do věcí, kterým nerozumíte.

4 1
možnosti

Je to marné, přesto to zkusím ještě jednou: nevyjadřuji se k odborným lékařským záležitostem. Čtěte, co je napsáno a nepodsouvejte něco, co tam není.

Vyjadřovat se k dění, také kriticky, má právo každý, tedy i k panu Prymulovi se mohu kriticky vyjádřit, ať se to líbí nebo nelíbí. Můj názor, že pan Prymula by neměl být mluvčím vlády, mnohdy samozvaným, považuji za správný. Děkuji všem za pozornost.

1 0
možnosti

Já bych doporučil vám, abyste mlčel. Ne všechno co je v titulku bulvárů znamená, že to člověk řekl. A ne všechno je blbost jen proto, že tomu nejste schopen porozumět. Jak se takový blábol, co jste napsal, může někomu líbit, nechápu.

Tedy mlčte vy, jste jen zbytečnost, která blbě kváká.

3 2
možnosti
Foto

Věřím jenom sobě a Bohu. Všechno ostatní beru s velkou obezřetností dle hesla "Důvěřuj ale prověřuj". Život mne naučil nevěřit nikomu. A Prymula není výjimkou. No nic. Pomalu dosnídám a vyrazím na golf ... Jinak jsem Honzo moc rád, že jsem na tebe dnes ráno narazil. Vidím, že žiješ a že dokonce ještě publikuješ. Takže samé dobré zprávy ;-)

0 0
možnosti

Díky, Jirko, přeji ještě víc dobrých zpráv.

0 0
možnosti

Konečně rozumný názor. Doporučuji všem autorům z této diskuse, kteří jsou přesvědčení o nutnosti promoření obyvatel ČR, aby to co nejrychleji sami učinili.

2 4
možnosti

Od začátku pandemie nešlo o ni jiného než udržet pod kontrolou a pomalu promořovat ,bez vakcíny a léků nelze jinak.

4 0
možnosti
Foto

Dovolím si vám položit dotaz: jakou vy nesete zodpovědnost ze své pozice za řešení stávající situace? A pokud budete odpovídat prosím konkrétně..... Děkuji

1 0
možnosti

Jako každý občan, pane Honzíku. Zodpovědnost před sebou samým a mými potomky. V rovině zdraví nevystavovat se zbytečně rizikům, neohrožovat sebe ani druhé, v rámci možností pomáhat.Dále kriticky reflektovat činy těch, kteří rozhodují v nouzovém režimu, nenechat si nabulíkovat mýty o spasitelích.

2 3
možnosti

Nerad,ale opravdu nerad se nechám odháčkovat.

0 0
možnosti

M18i31l97a37n 19V57i20k

7. 4. 2020 17:11

Pan Pavlík pro mě nedůvěryhodný a na jeho důkladné promoření jsem zvědavý.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS