Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma.Svou příslušnost k SPD Klaus ml. jen potvrdil svou podporou kandidáta za tu stranu do Senátu,to že ve stejném obvodu kandiduje i kandidát ODS ho nezajímalo.Tím kandidátem za SPD není nikdo jiný než Klausovo "dvojče" Jakl.Proti tomuto "vlastenci" mohu mít spoustu připomínek,ale aspon není pokrytec a veřejně se přihlásil kam opravdu patří....a já doufám,že Jakl dostane ve volbách od Pražanu pořádný výprask.

3 1
možnosti

Nechápu tolik povyku kvůli jednomu vyjádření, díky za něj, je to lepší než za socíku, kdy musel být názor jednotný. Každý ať si to přebere po svém..

6 1
možnosti

Lež byla lží "za socíku" a zůstává lží i dnes. S názorem nemá nic společného.

3 1
možnosti

On je opravdu poslanec za SPD ? To mi nějak uniklo.

0 0
možnosti

Dočetl jste to do konce?

2 0
možnosti

Před rokem, respektive před podzimními parlamentními volbami, Václav Klaus ml. obšťastňoval bezpočet regionálních periodik a webů. Úroveň jeho článků brala dech, a to jak po obsahové, tak formální stránce.

Od dlouholetého pedagogického pracovníka nikdo nečekal, že píše, aniž by nahlédl do pravidel českého pravopisu. (A že to měl sakra zapotřebí!)

5 2
možnosti

Tak Klaus jun. je takový revolucionář, hodně mluví, je to chytlavé a já mám raději politiky kteří něco zařídí, zrealizují a musí se spolčit třeba i s čertem a není to hned. Ale i Klaus jun. je potřebný aby minimálně rozhýbal stojaté vody.

Dále - o Afgánistánu nejsou věrohodné informace, myslím si, že to USA a spol. přikrášlují. Nedej bože aby to bylo jako ve Vietnamu a pak rychle Saigon padl.

Chápu, jsme ve spolku a musíme dodržovat závazky a platit, ale to neznamená že vypustíme věcnou diskusi zda v Kábulu se bojuje i za Prahu, tak jako kdysi u Madridu. Jestli není lepší řešení.

1 0
možnosti
Foto

NATO dělá četníka v Afghánistánu a do zemí jejích členů mezitím bez problémů vnikají nelegální migranti, kteří v nich za nedlouho zařídí další "Afghánistány".

3 0
možnosti
Foto

Trochu jednoduchý vtípek, Honzo. Nicméně, akce k napravení reputace USA, která trvá 17 let, stojí lidské životy a neskutečnou fůru peněz, není a ani nemůže být efektivní.

6 0
možnosti

Nějaký politik řekl svůj názor, který neodpovídá generální linii strany a vlády. No a co? Buďme rádi, že existuje.

5 1
možnosti

No a nic, o jeho názoru se vede veřejná diskuze. Buďme rádi, že obojí je možné.

4 0
možnosti

Místo toho se pan poslanec dopustil diletantského tvrzení o afghánském působení vojsk NATO, jehož je naše republika členem, které pak korunoval údajem vycucaným z prstu o absentující turecké armádě v diskutované misi.

Jistě, co se týče turecké armády tak "zavalil", nicméně ve zbývající části má naprostou pravdu. A ten výraz diletantské tvrzení? Že by byl autor dalším z těch kteří mají jen tu svoji pravdu?

2 0
možnosti
Foto

Ano, autor takový je. To vím bezpečně.

1 0
možnosti

Blábolení mimo hlavní smysl blogu p. Klause voliči TOPky Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy