Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Njn, Babišově lžím věří 30% voličů, Kalouskově pravdám 5%. Co s tím? Vyměnit voliče! V Itálii a Řecku jich čekají statisíce.

0 0
možnosti

J28a30n 26R86á96ž

12. 1. 2018 17:14

Co to je za úplně hloupou (blbou) větu: "Zeman jmenoval z vlastní vůle Babiše premiérem"? Z čí vůle by ho měl jinak jmenovat. A jak může prezident jmenovat v prvním kole premiérem někoho jiného, než předsedu strany (Hnutí) , kzerá zvítězila s největším náskokem oproti druhému v pořadí v historii republiky?

To měl jmenovat Kalouska nebo Okamuru?

4 4
možnosti

J45a69n 80P72a89v15l81í68k

12. 1. 2018 17:19

Asi jste to nedočetl. Nicméně tam není napsáno "z vlastní vůle", ale "z vlastní zvůle".

3 0
možnosti

bezmezná naivita..........policejně stíhat někoho je velmi jednoduché stačí narafičit pár faktů a pak poslat anonym..........a tak i vy byste mohl být stíhán.....za deset let by se ukázalo, že nejsou důkazy a nic by se nedělo, je byste byl finančně na mizině, protože byste vyhodil vše za advokáty,a nakonec by vám stejně nevěřil ani soused.........a to přesto, že jste nic neudělal...........

a nyní mi řekněte jak se v takovémto případ budete cítit a jak se vám líbí takto kydat na někoho bláto.............je to jen česká vlastnost? nebo ji mají i jinde? a kde jste na svých cestách neprochozenými cestičkami tuto svou vlastnost přijal.........

neprochozené cestičky totiž vypadají jinak......vy jde přesně v duchu cestiček prošlapaných naší mediální scénou....

3 7
možnosti

J25a34n 97P54a66v24l54í42k

12. 1. 2018 16:55

Pane Bartoši, neřeším vinu či nevinu někoho. Poukazuji pouze na pakulturu, kterou tady ti dva jmenovaní pánové ve vysokých státních funkcích zavedli. Obviněný politik má rezignovat na funkce a řešit svůj problém s cílem očistit své jméno. Ta obvinění vznikla na základě šetření policie a jsou podepřená navíc závěry instituce EU, která se případem také zabývala. Navíc do kauzy Čapího hnízda jsou namočeni příbuzní pana Babiše, kteří se nemohou schovat za poslaneckou imunitu a pan Babiš je natolik zbabělý, že dělá vše pro to, aby byl takto kryt, místo aby se snažil se očistit před soudem. Tady můžeme spekulovat, že až se zabydlí i na ministerstvu vnitra, budou vyhozeni ti, kteří dělají svou práci a najati pohůnkové, kteří vše zametou. Neboli princip rovnosti před zákonem zapláče.

Nicméně jste si mohl všimnout, že jako hlavní problém vidím skutečnost, že Babiš provádí cílevědomou destrukci parlamentní demokracie a můj apel směřuje k tomu, aby si to společnost nenechala líbit. O necivilizované poměry okoukané z východu myslím minimálně půlka národa nestojí.

4 0
možnosti

Je to pohádka a zní - Milé děti, v jedné zemi žil hodný ogigarcha. Málo na něj svítilo slunce, tedy se rozhodl, že si jej přivlastní. Tato země bude moje a jeho sláva se jako vrcholek, hnízda čapího - Bude nebes dotýkat ! Milé děti, stalo se ... :-)

6 0
možnosti

Mate me pochopeni. Kdyz na PC SolidWorks nemate, tak alespon takto, ze.

1 2
možnosti
Foto

;-Dnejkvalifikovanějším adeptem na až desetiletý pobyt v nápravném zařízení, nevím, zda s tomu tak ještě říká.

Zdroj: https://janpavlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643357

Obávám se, že mnozí jsou spíše adepty na pobyt v zařízení ,,chocholoušek, a stále jich přibývá;-(:-P

4 2
možnosti
Foto

Zejména to platí na jistého smajlíkovce.

1 0
možnosti

Po přečtení první věty nemá cenu číst dál. Prezident jmenoval Babiše proto, protože vyhrál volby. Babiš není odsouzen a proto klidně může vykonávat funkci premiéra.

3 9
možnosti

Souhlas. Ale jedině Topolánek má šanci Zemana porazit v druhém kole, kdyby ho lidi víc poznali

2 2
možnosti

Stačí že lidi vědí kdo je Křetínský, kterému Topol oddaně slouží.

3 2
možnosti

Proč však vyhazovat jen AB, buďme korektní , ikdyž nám to moc nejde....vyřadil bych všechny staré strany za kauzy,které připravili stát o miliardy korun. Proč nechtějí pánové politici ukázat majetkové přiznání?

Jednostranný kopanec nemá účinek...

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS