Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Copak o to, postoj je to "zásadový", ale za tím "A" musí být řečeno "B" a tím jsou předčasné volby. Umím si živě představit na ..míchnutého voliče, co po něm pořád chtějí a státotvorného, ale odmítnutého Babiše, který to dá všem současným negativistům sežrat!

A mezi tím úřednická vláda? No to je výhra!

0 0
možnosti
JP

J97a91n 40P92a37v45l83í38k

26. 10. 2017 8:09

To "B" je silná a neroztříštěná opozice. Lehce nabyl, lehce pozbyl, lze vyjádřit, jak jsme naložili se svobodou. Teď nezbývá, než o ni znovu usilovat.

1 0
možnosti
JB

No, s Vaším nesmiřitelným postojem na nějakou státotvornost zapomeňte. Jedině tak s nějakým " diktátorem", kterého uděláte z Babiše, až v předčasných volbách získá padesát procent.

3 2
možnosti
Foto

Někde níže jsem četl, že podnikání AB je založeno na dotacích. Skutečně? Takže "dotovaná" jsou Vodňanská kuřata, Kostelecké párky? Pochybuji.

Dotace přichází ke slovu, když zelení fanatici chtějí podpořit něco, pro ně důležitého a jinak naprostý nesmysl. Větrné elektrárny, fotovoltaické elektrárny, biosložky do paliva, atd.

Tak, "díky" špatnému zákonu je u nás fotovoltaika tou nejlepší investicí na světě a ne nadarmo se jejím provozovatelům říká "fotovoltaičtí baroni". Tolik peněz a zcela bez rizika se nikde jinde vydělat nedá.

A co ta slavná řepka? Opravdu se na těch biopalivech dá vydělat tolik, jako na fotovoltaice? A co když ty dotace pokryjí jen nutné náklady a přiměřený zisk? Ví o tom vůbec někdo něco konkrétního?

4 2
možnosti
JP

J11a67n 35P41a52v26l74í15k

26. 10. 2017 8:16

Článek není o fotovoltaice, větrnících ani o smradlavém, zeleném Vodňanském kuřeti. Je o kolaboraci ve vládě s člověkem, který v politice ve slušné společnosti nemá co dělat.

3 1
možnosti
Foto

Naprostý souhlas! Děkuji za Váš blog.

5 3
možnosti
Foto

Honzo,

Myslím, že docela vesele přeháníš, asi jako moje babička, která říkávala: "Kdo lže, ten krade a může i zabít".

A toto je něco podobného: " podezřelý a obviněný z dotačního i jiných podvodů,"

5 1
možnosti
JP

J84a64n 51P91a64v76l36í16k

25. 10. 2017 22:13

Naopak, jsem velmi zdrženlivý.

1 1
možnosti
Foto

J18i30ř95í 18K46i69n27d13l

25. 10. 2017 21:49

Sákriš to jsem od vás nečekal R^R^R^

1 1
možnosti
PK

V kontextu s napsaným, budou paradoxně všechny již dávno profláknuté z minulosti strany nyní dodržovat jakýsi etický kodex, ale vláda nebude žádná. Pokud politici nechtějí pracovat, tak asi nic jiného nezbyde než předčasné volby.

4 1
možnosti
KT

Jakýsi etický kodex, znamená nezrazovat své přesvědčení a dodržovat sliby. Podle vás byla vlastně podpora spolupráce většiny národa za totality v pořádku. Vždyť šlo jen o klid na práci, že?

Výsledkem této výchovy je zpochybňování etického kodexu a mravních zásad. Utilitární přístup je ceněn, morálka dostává na frak a mnohým to nevadí, ani se při tom nezačervenají.

1 0
možnosti
ZH

R^ Hitler a komouši u nás se také dostali na samém počátku k moci prostřednictvím svobodných voleb. A jak to potom dopadlo...

5 1
možnosti
Foto

A co z toho plyne? Každý, kdo se dostane k moci svobodnými volbami je podezřelý?

3 0
možnosti
VM

Fakt by mě zajímalo kde jste vzal tu hloupost, že Babiš za poslední 4 roky zdvojnásobil svůj majetek. Pokud to nevíte tak většinu svých akvizic kupoval na bankovní úvěr, kterých má v současné době více než 30 mld. Korun. Ty by jste si měl od jeho majetku odpočítat.

Jinak se mi nechce věřit, že všichni voliči partají, které deklarují svou pozici vůči ANO tvrdou opozicí v parlamentu budou s tímto postojem spokojeni. Všechny tyto strany ve svých programech deklarovaly co chtějí pro své voliče v této zemi udělat. V opozici neudělají vůbec nic. Navíc je velmi pravděpodobné že tento postoj nakonec Babiše dožene do koalice s SPD s tichou podporou komunistů.

No a nakonec co když se této vládě bude dařit, žádné krize zatím na obzoru nejsou, jaké pozice do dalších voleb budou strany v opozici mít. Proč by je někdo volil když se lidem bude dařit líp.

3 2
možnosti
ZH

Nesouhlasím. Pokud zůstanou strany v opozici, dosáhnou tím víc, než když se někdo upíše ďáblu. Pokud SPD půjde do koalice s Babiše, bude to její konec, což až tak velká škoda nebude.

6 4
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy