Diskuse

Babiš je kýč

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemohu jinak, než karmovat!

1 0
možnosti

A nezdá se pohled na Čapí hnízdo, že je to jako kýč ? Je úsměvné přirovnání- analogie jednoho dopisovatele, že někteří, i politici, připomínají svým chováním tažné ptáky, čápi. Žijí si na vysoké noze, přespávají v obrovském hnízdě a v případě, že se jim už nezdá být příjemné žít v Čechách, vymění někdy svoje sídlo za příznivější destinaci. A lidé je mají dokonce i v oblibě, snad proto, že mají prořízlejší zobák, mluví lidově, jednou útočně, pak ublíženě.:-)

2 0
možnosti
Foto

Po čtyřiceti letech soužití s uměním jsem ke kýči kupodivu shovívavější, než v dobách svého mládí. Několikrát jsem si ověřil, že i kýč dokáže v "nekomplikovaných" jedincích vzbudit pozitivní emoce a touhu po ušlechtilejším životě, a v mladých lidech dokáže odstartovat cestu k uměleckým hodnotám vyšším a sofistikovanějším. Váš článek mě přivedl k nepříliš povzbudivému závěru, že kýč v politice tuto pozitivní přidanou hodnotu nenabídne. Díky a karma!

7 0
možnosti

Za symbol kýče byl brán trpaslík v zahrádce. Dnes se na to již dívám taky jinak ... Měl bych zájem o sádrový odlitek oligarchy ! Dal bych si jej do míst, kde si chlapsky chodím během činnosti odlehčovat ! ... Vidím v tom pozitiva ! Byl bych spjat s pokrokem - svým uvolněným rozkrokem ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Výstižný článek, také jsem dal karmu. R^

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS