Diskuse

Syndrom lhaní

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O24t87a 97K72i32n12c

27. 5. 2017 12:20

R^Souhlasím.

3 1
možnosti
Foto

Ano mate pravdu. Karma.

Lez je pokracovanim sebeklamu. To je kdyz si clovek omlouva svoje slabosti a buduje si svoje svedomi na zaklade stupnovani ustupku, malych a nasledne se nabalujicich lzi. Kolikrat to zacina v rodine. Podivejte se z jake pochazi Babis. A co teprve Klausovic rodina. To je prikladny material, vhodny ke studiu.

3 0
možnosti

J53i11ř27í 23F50o77g17e49l

27. 5. 2017 7:31

Zajímavé, že si tzv. lháře vybíráte jen z jednoho spektra. Na lháře Havla, Klause, Kalouska, Topolánka, Nečase, Grossa, Sobotku jste jaksi taktně zapomněl.:-P

2 2
možnosti
Foto

Též si to myslím. Honza je velmi selektivně zaměřen, možná dokonce víc, než druzí.

0 1
možnosti

P87a16v93e84l 24V25é54b54r

27. 5. 2017 6:39

Stačilo jenom napsat: "Nemám rád Babiše!"

.

.

.

Já taky ne!!!

1 0
možnosti

Poněkud ohraná písnička. :-)

1 0
možnosti

Postmoderní doba je divná doba. Přetrvává komunistická závist a nenávist úspěšných, dochází ke ztrátě rozlišování pravdy od lži, ztrácíme úctu k člověku, úctu k pravdě, úctu ke svobodě a úctu ke spravedlnosti. Zeje na nás absolutní prázdnota a hledáme jednoduchá řešení.

:-)

1 2
možnosti
Foto

A co takhle. Máme to z rodin, které namlouvají dítěti, že dárky nosí Ježíšek.

0 2
možnosti

Nejen nehorázná lež, hodila by se celá řada dalších přívlastků jako: opakovaná, vědomá, bezostyšná, drzá, sprostá, snadno prokazatelná atd.

Ztrátu sluchu, zraku a v neposlední řadě paměti - Osoby s těmito vlastnostmi se vznešeně začaly označovat za asertivní. Za mého mládí se jednoduše říkalo, že jsou splachovací.

A nakonec malý kviz: Uhádnete kdo je ŽEHLIČ?

Nápověda: tato přezdívka se mi zcela neodbytně dere na mysl při každém (častém) vystoupení dané osoby

0 0
možnosti
Foto

Má to jistý háček, Vaše tvrzení se pro každé období pohybují toliko v obecné rovině. Měl jste uvést pro každé období alespoň tři konkrétní příklady.

0 3
možnosti

Začátek dobrý , bohužel i pokračování o AB. Ale když už se bavit vážně, pak bych to vzal hezky popořadě ! Tedy komunisti / čili přesněji - nejen lháři, ale i zloději a vrazi !/ zde zazněli, ale někdo dále "úspěšně" následoval, a to Klausova ODS, a následně "opo-smluvní" Zemanova ČSSD. A v tento moment zmiňme jen namátkou pár dalších jmen naší "ociální demokracie", čili po MZ např. pp. Kavan, Gross, Paroubek, Palas, Hašek, Rath, Chovanec, i hoši od "řeky ROP" , Zimola, ad., a rovněž tedy Sobotka. A v tento moment se nabízí otázka, jak je možné, že jsme nyní zadluženi "jen" cca přes 2 bil. Kč !?! Mějte se hezky, JN

2 0
možnosti

Léta 1989 až 2012 můžeme charakterizovat jako období budování parlamentní demokracie se všemi chybami, nedůslednostmi, nicméně jsme spěli k tradičnímu systému západního typu. Zlom nastal právě volbou prezidenta Zemana a následně protikorupční revolucí, která vynesla A. Babiše a jeho hnutí na výsluní a došlo k zásadní změně našeho politického spektra. Zatímco tradiční politické strany nemají tendenci likvidovat parlamentní demokracii, A.Babiš otevřeně hlásá, že jde o prohnilý systém, který chce změnit. Já ten "prohnilý systém" považuji za velmi cenný, proto považuji celé babišovské hnutí za ohrožení principů, které jsme budovali do r. 2012, a které je nutné uhájit. Jména, která uvádíte, jsou sice zprofanovaná, nicméně nejsou ohrožením demokracie v našem státě tak jako fenomén Babiš. O tom je zapotřebí mluvit a před tím varovat.

4 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS