Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pravdu, vzpomínky budou mít hodnotu poučení. Třeba za nějaké desetiletí budou ti "umělci " vyprávět vnoučatům, jak chtěli změnit svět a zachovali se jako idioti.

2 0
možnosti

ponicit presidentskou vlajku je to same jako se klimbat nad korunovacnimi klenoty, je to ukazka buranstvi, at to dela president nebo "aktiviste".

Ne ze by je meli zavrit, ale verejne odsouzeni by bylo na miste. Burani pitomi. A presidentska vlajka je symbolem, ale nikoliv Zemana nebo jakehokoliv presidenta, je to symbolem statu

2 1
možnosti

Vlajka není svatá relikvie, je to materiál zpracovaný podle určitých parametrů, není to ani originál, tím je návrh předlohy. Její funkce je stanovena zákonem, sděluje veřejnosti, že prezident právě nikam neodcestoval nebo že prezident jede v autě, které je ozdobeno touto vlajkou v menším formátu. Symbolem je ta vizuální forma. Skupina Ztohoven nezaútočila svým aktem na symbol státu, pouze vyjádřila názor, že nesouhlasí s centralizací moci a symbolicky vyjádřila pokus o její decentralizaci. To není dehonestace, pouze vyjádření názoru, což by neměl být ve svobodné společnosti problém.

1 2
možnosti
Foto

No, já nevím Honzo, ale já jsem myslel, že husa na provázku je název divadla a nikoli scéna s opilcem, který na šňůře vleče nebohého opeřence.

2 0
možnosti

Myslet si může každý co chce.

0 0
možnosti

No pokud vás těší ta zjevná ignorace a pohrdání obálkovým prodejem kousků,tak máte podobný zvrácený mozek jako "oni" před pádem komunismu.Podejte si ruku se Zemanem,jelikož prezentujete stejný vzorek chování.Rv

1 1
možnosti

U skupiny Ztokreténů mne již nemůže nic překvapit.Divím se jen, že média jim jejich šílenosti stále baští.

12 0
možnosti
Foto

Musí, lidé si o tom rádi čtou. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Bylo by mě ctí, jeden takový kousek vlastnit. ;-DR^

3 4
možnosti

J77a64r36a 27R50a89n76k

28. 6. 2016 20:47

Tady se vlastne ukazuje, kdo si ho vazi a kdo ne, to vlajici v USA se nici a cely komunisticky a USA nenavidejici spolek se tesi, jak jim to zase nekdo nandal. Deje se to stale v Iranu a KLDR. Pri demonstracich v USA, at uz to byly v 70. letech proti Vietnamu, nebo veskere proti segregaci i pozdeji pri Occupy WS a jak jinak tem nahore dat najevo, co si ti dole mysli?

2 6
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy