Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)....Vy prostě píšete, aby jste něco napsal !  To není žádné divadelní představení, policie bojuje proti překročení zákonů, je to otázka úhlu pohledu.  Bohužel.....soudce, nebo soudkyně to za překročení zákona nepovažuje, tím to končí! Při svém věku už byste si mohl být vědom toho, že zákony jsou velice pružné, že jsou lepší i horší vazby mezi jednotlivými účastníky akcí, takže výsledek vždy nejistý!

     Ale dát na Vás a trpně se dívat, jak bratrstva Černé pracky řádí, jak bývalá účetní řídí tento stát, protože je milenkou nejvyššího šéfa, tak to raději ať Šlachta a company  dvacetkrát sáhne vedle, jednou se možná podaří viníky dopadnout a odsoudit!  Rv

2 0
možnosti
JP

J18a91n 25P84a29v74l67í48k

15. 10. 2015 8:25

Pane Nováku, vám není nápadná skutečnost, že pánové Šlachta a Ištvan posílají na úředníky muže v kuklách, ozbrojené komando, které v normální společnosti má za úkol zasahovat proti nebezpečným zločincům, u nichž hrozí, že jsou také ozbrojeni a schopni zbraně použít? Proč předvádějí takové sekvence z gangsterek národu? Je to záměr, jsou to magoři nebo obojí dohromady, tedy nebezpeční jedinci, kteří nemají na vysokých odpovědných postech co dělat?

1 1
možnosti
KT

Podivný text, nevím si s ním rady.

Jak svého času rád říkal Bronislav Poloczek:

To je všechno pěkné, ale co s tím, jezusmarjá, budeme dělat?

1 0
možnosti
Foto

Tak dnes citujete Freytaga a já ve svém článku Hamburskou dramaturgii G.E.Lessinga. Že by se nám ze stránek Idnes stal teatrologický klub?

1 0
možnosti
JP

J49a79n 58P65a95v23l66í67k

14. 10. 2015 22:17

Jo? Tak to si ten Váš článek s chutí přečtu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy