Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

No, to zda ma ci nema zapad zajem na reseni konfliktu je krasne videt v Lybii, Iraku, Afghanistanu, Somalsku atd. Zapad nema takovy zajem, zapad jen pokracuje v operaci Gladio v nove lepsi forme najezdem uprchliku, ktery byl davno predpovidan jako dusledek nesmyslnych invazi.

Ze jsou grazlove rusaci prece neznamena, ze ti, co stoji proti nim jsou svati. Ne, grazlove jsou na obou stranach stejni a amerikanofil je mi stejne smesny jako rusofil - proste ceska povaha zjevne potrebuje najit nejaky vhodny idol, kteremu hajluje a za ktery je ochotna se do krve hadat.

0 0
možnosti
VV

Dobry clanek pane Pavliku, jen kolegovi z Deminky se urcite libit nebude.

1 1
možnosti
JZ

Jak opakovaně ukázala realita, proruští fanatici existují pouze virtuálně.:-)

2 0
možnosti
Foto

Je otázka, kdo je tady užitečný idiot. Pokud přicházely mrazy a války, tak vždycky úpně z jiného směru....

0 3
možnosti
PB

...... těžce zakarmuju až hodíte do placu vodkud přichází podzim,- zase mám alergiju jako sviňa a nemožu sa teho zbavit V!

0 0
možnosti
MM

Když tu diskusi čtu, mám pocit, že národ zešílel. Pak mi ale došlo, že 8 proamerických fanatiků není národ............ a to je fajn :-)

0 6
možnosti
JF

A sedm prorusáků, z toho jeden internetový podvodník...taky fajn:-)

4 1
možnosti
MM

Omlouvám se, ale skutečný mráz přichází z Bruselu, Německa a USA... a od našich sluníčkářů. ISIS a migranti jsou pro Evropu mnohonásobně nebezpečnější, než Rusko.

1 8
možnosti
OP

1/2 karmy za zpracování poloviny reálií. Druhá polovina o tom, jakou neblahou roli hraje v Sýrii západ, čeká na zpracování :-)

1 0
možnosti
JR

J93a56r12a 89R86a47n83k

1. 10. 2015 21:42

Jako jeden z mala zde mate skutecne informace, vsichni se stale ohani nesmyslnymi nazory, ze RF neni SSSR.Rv Putin je vyviceny KGB za rezimu, ktery mu vyhovoval nejvice a snazi se ho opet dat zpet. Jeho cecenske a okolni valky toho byly dukazdem, je tvrdy a ma oblicej hrace pokru. Muze tvrdit, ze o Syrii nema zajem a za 14 dnu tam je i se vsi vyzbroji. Pochopitelne, ze tam ma zakladnu uz od roku 71. Jeho otec se s lidem take prilis nebabral, v 80. letech prchli ze Syrie statisice Syranu, o tom Rude pravo nepsalo;-) Jeste minuly rok na jare vetoval a pak se dal exodus na pochod, bude to jeste horsi a genocida opet zustane pro historiky. Takze za par let, za potlesku ceskych komunistu bude moce Asad dosazeny opet na trun Putinem hovorit, tak jako pan Zeman o svych dolnich 10 milionech obcanu....vic mu jich nezbyde.

9 0
možnosti
JK

Přesně tak. Pěkně jste to shrnul. Tyto jasné skutečnosti příznivci Ruska nevidí a někteří chytřejší ani nechtějí vidět.R^

5 4
možnosti
VM

Já mám zase pocit,že současní příznivci USA a EU vidí svět stejně zjednodušeně jako to kdysi viděli bolševici,dle nich byl SSSR dobro a USA zlo,Vy to vidíte opačně,zapomínáte,že pravda bývá někde uprostřed.Žádná velmoc nesleduje nic jiného,než své zájmy.To,že je někdo k Rusku pragmatický,neznamená,že mu fandí,loajalita k Západu nemůže znamenat nekritické ódy na Západ.

3 3
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy