Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Doufám že byste rád navrhnul řešení. Já ale prolezl několik vašich posledních článků a vidím to u vás dosti černě.

0 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že neodposlouchávat je velkou chybou a že odposloucháván by měl být každý občan. On už ostatně svým způsobem je již odposloucháván každý z nás. Tedy každý, kdo má alespoň jedno mobilní nebo pevné číslo a debetní nebo kreditní kartu. Nevím, jak dlouho jsou data o hovorech a SMS a samozřejmě také o navštívených IP adresách uchovávána, ale kdyby byla podrobena důkladné analýze, tak dá velmi dobrý obraz chování dotyčného.

Navrhoval bych v rámci objektivizace také archivovat veškeré obsahy všech hovorů a nejen číslo volajícího a volaného, čas a trvání hovoru, popřípadě velikost SMS. Zdá se to být náročným úkolem, a také je, ale zcela určitě technicky řešitelným.

Současně je třeba také nově definovat korupci. Pokud tedy někdo chodí poctivě do práce a jemu vyplácena slušná mzda, jde samozřejmě o korupci. O co jiného by mělo jít? A pojďme ještě dál. Pokud někdo třeba sportuje, jedná se patrně o korupční jednání, ale o korupční jednání se jedná i tehdy, pokud třeba někdo nepije a nekouří. Jednak tím získá nemalé finanční prostředky ve výši až několika desítek tisíc Kč ročně a současně hrozí, že bude déle zatěžovat státní finance čerpáním důchodu.

Ještě musím zapřemýšlet, zda třeba takové milování, česky soulož, nenese znaky korupčního jednání a myslím, že v určitých případech jistě ano.

2 0
možnosti
MP

Také je mi záhadou, proč byli a jsou odposloucháváni jen určití lidé a někteří politici nebudou sledovaní v žádném případě, například levicoví....

2 0
možnosti
DD

Já nevím, kdo všechno byl a je odposloucháván, ale co např. pan Rath a jeho kauza? Tam také byli nějaké odposlechy, jenomže vy to tak nějak vnímáte jinak, takže vlastně nic ... :-)

3 0
možnosti
DD

Máte ve svém článku několik podivností až zvláštností. Proč by např. měl být OPĚT odposloucháván pan prezident? On už byl někdy odposloucháván?

Vaše dedukce, že při současných politických jednáních dochází určitě ke korupcui mají nějaký racionální základ? Pokud o něčem takovém víte, konejte a oznamte to orgánům činným v trestním řízení. Jinak jsou to jenom Vaše smyšlenky. A to si myslíte, že na základě těchto Vašich smyšlenek se hned zahájí odposlechy?

Vy se zřejmě nedokážete smířit s tím, že se začaly vyšetřovat aféry ODS/TOP09 atd. Tak prstem začnete ukazovat na jiné. Navíc používáte opakované lži o odporu VŠECH paralamentních stran k panu Rusnokovi a jeho vládě. Kde jste vzal to "všech"? Jak víte, že podporu nedostane a proč lživě uvádíte, že všechny parlamentní strany? Ono v parlamentu není jenom ODS a TOP09.

Ve vší úctě,Váš článek je snůška nesmyslů a lží.Rv

5 2
možnosti
JP

Pane Dostálku, co takhle hyperbola, nic Vám to neříká?

1 2
možnosti
LS

Slabé výkřiky zoufalců...

6 1
možnosti
SN

:-)  Můžete podrobněji sdělit, co vlastně chcete? Navrhněte řešení, prosím ! Rv

3 0
možnosti
JP

Pane Nováku, těší mě, že jste mým pravidelným čtenářem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy