Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Obávám se, pane autore, že budete velmi zklamán, protože věci se mají úplně jinak. Žádné fiasko se nekonalo a nekoná, nesmíte věřit  všemu, co v plamenném projevu včera zaznělo z úst pana Nečase.

Politickou krizi ve státě a morální krizi v nejvyšších patrech minulé vlády způsobil právě pan Nečas a špičky ODS/TOP09. Byť se teď marně oni i Vy sám snažíte tuto vinu shodit na někoho jiného. Takže to není ani pan prezident, ani pan Ištván.

2 0
možnosti
PK

P34a28v95e84l 60K52u34l20a

18. 7. 2013 7:17

Perfektně shrnuto

1 3
možnosti
JK

Váš pohled na problém je pro mě dost mimo mísu. Mám jiný a nechám si ho.

Nagyová byla (je) především milenkou premiera. Dá se říct, že jsme se mu na ni skládali všichni. Ale to není předmětem trestního stíhání. Jen podstatný důvod pádu vlády.

---

Očekávání veřejnosti trvá, ne že ne. Vyšetřování "lobistů" není veřejná pitva, při které vám patalog vysvětluje co a proč udělá, kde to udělá a co uvidíte.

Nechápu, proč má pořád někdo (Nečas, autor..) potřebu hodnotit práci vyšetřovatelů, navíc bez jakýchkoli relevantních informací. Máme soustavu soudů (i kárných), a přestože jsou často lidsky nedokonalé, jsou to oni, kdo má hodnotit a SOUDIT.

3 0
možnosti
SN

Jano, modrou barvou zaslepené fanatiky nepřesvědčíte !

2 0
možnosti
Foto

Hm, a co nám povíte na téma, že Klaus nepověřil před třemi roky sestavením vlády vítěze voleb - ČSSD, ale své kamarádíčky z ODS... A jak nám okomentujete fakt, že ve vládě a v parlamentu sedí nějaká strana s názvem LIDEM (a prezentuje se poslaneckým klubem atd. atd.), kterou nikdo nikdy nevolil?

3 0
možnosti
LN

..noo..tehdejší vítěz si byl už napřed jistý svým vítěýstvím..že si svou arogancí už dopředu prakticky zavřel dveře pro jakoukoli koalici....a když pak vyhrál, ale jen těsně.....tak mu z toho jeblo...a odstoupil.....

....ano..klauus pak pověřil sestavením vlády (tedy nejmenoval premiérem) toho oho jmenoval...rozdíl (kromě již uvedeného) je i v tom...že onen pověřený (narozdíl od nikým nevoleného stávajícího premiéra) byl v řádných volbách zvolen....

0 0
možnosti
KS

Tak Vám nevím .Za svůj článek sklízíte ovace od několika fanatiků,což Váš příspěvek značně degraduje.NS přitom neposuzoval vinu oněch pánů a nerozhodl o jejich nevině.Pouze nám sdělil,že patří mezi nestíhatelné nadlidi.Toto nečekané rozhodnutí je rozvrat státu a právního vědomí,né jednání státního zástupce či protikorupční policie.Ti konali jen svou práci.

5 0
možnosti
JK

Ano tato "maličkost", že NS nerozhodoval o vině či nevině, radostně uniká valné části obránců cti vazebně stíhaných a jejich okolí.

5 0
možnosti
LN

...souhlas.....velmi dobře shrnuté....R^

2 7
možnosti
Foto

Co lze dodat? Téměř nic, jen že je to výborně napsané, že se to blíží skutečnosti a bez zbytečných emocí to vystihuje podstatu celé věci, a tedy zaslouženě karma.R^

2 8
možnosti
PH

V médiích jsou většinou ventilovány právní názory proti rozhodnutí NS. Zde je jiný

a na netu je jich podstatně více.

http://www.pravybreh.cz/2013/07/17/jan-klusacek-zdivoceli-statni-zastupci-a-policiste-musi-nest-zodpovednost-za-sve-selhani/

1 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy